Доставка & връщане

Благодарим за пазаруването в arbū cosmetics.

Плащания чрез PayPal

Моля, използвайте PayPal за закупуване на вашата поръчка на arbucosmetics.com. PayPal позволява на всеки клиент с имейл адрес, за сигурно изпращане на плащания онлайн. Със сметка PayPal, можете да изберете да платите с кредитна карта, дебитна карта, банкова сметка, или баланса по сметката PayPal . Вашите кредитни карти и банкови номера никога не са виждани от нас и сте напълно защитени срещу неоторизирани плащания, изпратени от сметката си. За поръчки в България можете да използвате услугата наложен платеж, като за целта трябва да направите поръчка на customercare@arbucosmetics.com или на тел:

+359 877 62 33 65

+359 877 62 33 77

Доставка

стандартното време за обработка на поръчките, е 1-3 работни дни.

arbū предлага безплатна доставка за всички поръчки над 200 лева. Вие ще получите имейл веднага след като Вашата поръчка е изпратена.

Рекламации и възстановяване

Всеки продукт е точно формулиран и произведен в малки партиди, за да се гарантира най-доброто качество и ефект. Ние се надяваме, че ще бъде напълно доволни от нашите продукти и ние ще приемем за възстановяване или смяна всеки продукт, закупен директно от arbucosmetics.com, в рамките на 7 календарни дни от датата, на която сте го получили.

Моля, свържете се с нас на имейл адрес за обслужване на клиенти, изброени по-долу, за да бъде изяснена причината за връщане на продукти, закупени директно от arbucosmetics.com. (Покупки в магазини трябва да бъдат върнати до магазина на закупуване.) Нашият екип за обслужване на клиенти ще предостави инструкции за връщане и може да препоръча евентуално продукти за смяна. Моля, използвайте оригиналната опаковка при връщане. Важно е да се свържете с обслужване на клиенти, преди да върнете обратно продукта; ние не сме отговорни за изгубени продукти по време на доставка.

Свържете се с нас

За да започне връщане, или ако имате някакви въпроси или предложения, моля свържете се с нас на customercare@arbucosmetics.com.

Може да ни се обадите на 3598 77 62 33 77 или 3598 77 62 33 65.