История

Ние вярваме в хармоничния начин на живот. Ние създаваме нови усещания. Ние съчетаваме традиция и иновация. Ние сме зелени.

arbū подбра най-чистите органични съставки и последните иновации в грижа за кожата, за да създаде нова, модерна линия козметика…

You arbūtiful.

u

Създател

Виолета Малинова, създател на марката и успешен продуцент на телевизионни женски предавания, вярва, че красотата е един цялостен процес и начин на живот. По време на работата си в телевизията, тя започва специална здравословна рубрика с подробна информация и съвети за правилното хранене, спорт, чиста храна и козметика. В процеса на работа забеляза изключителен интерес на аудиторията и е все по-убедена, че това е бъдещето на съвременните, модерни хора. Навлизайки в материята, тя съвсем естествено достига до едно от най-уникалните и несравними етерични масла: Bulgariаn Rosa Damascena, което се и превръща в основата на марката козметика. Така след 15 години в телевизионния бизнес тя прави неочакван обрат и създава марката arbū. Целта на Виолета и нейният екип е разработката на висок клас активни и действащи козметични продукти, но в чиста органична форма.

Научноизследователска и развойна дейност екипът на arbū извършва в БАН.